Deze website gebruikt analytische cookies om bezoekersstatistieken bij te houden.

Nieuwsbericht Midden Betuwe Totaal

Het wordt nog specialer

KESTEREN- Dierenspeciaalzaak  De Driesprong breidt weer uit! Teus  Erna en stefan zijn enthousiast: Het aanbod wordt nog groter: bijzondere toevoegingen op de altijd al originele levende have.

 

Al ruim 40 jaar bouwt de familie Zaaijer/Bunt aan een verzamelplaats van kwaliteitsproducten en blije dieren.  De Driesprong is een heel echte dierenspeciaalzaak, zoals je ze nog maar zelden vindt.

 

Het aangebouwde winkeloppervlak krijgt tevens een nog breder verzorgingsassortiment. Een aanbod dat nu al enorm is. ‘Naast alle bekende merken vind je altijd ons eigen alternatief in de schappen. Zoals voer waarbij we de voedingsstoffen nog beter uitbalanceren.  Buiten alle voorverpakkingen is het vogelvoer zelfs helemaal naar wens samen te stellen. In overleg kan gekozen worden uit 27 verschillende zaden uit onze silo’s’, vertelt Teus.

 

Maatwerk dat alles zegt over het hoge servicegehalte van deze speciaalzaak. Het laten bezorgen van uw bestelling is nog zo’n mooi voorbeeld. De Driesprong brengt met het eigen wagenpark uw bestelling thuis tussen Nijmegen, Zaltbommel en Lunteren.

 

Najaar Open Dag

Momenteel wordt er hard gewerkt aan de verbouwing. Komend najaar bent u van harte welkom op de Open Dag. Houd lokale- en social media in de gaten voor datum en informatie. Voor die tijd, als vanouds, van harte welkom bij de Driesprong!

 

Dierenspeciaalzaak de Driesprong

Broekdijk 37

4041CT Kesteren

T.: 0488 48 13 73

E.:info@driesprongkesteren.nl

I.:www.driesprongkesteren.nl

Pitpas

Heeft u een pitpas? Ook wij zijn aangesloten bij de Pitpas.

Staffelkorting

Bij meerdere soorten voeding hanteren wij staffelkorting:

Bij 2/3 zakken 0,25ct
Bij 4/10 zakken 0,35ct
Bij 10 of meer zakken 0,50ct
Een pallet nodig? Neem contact op!

  • Deskundig advies
  • Meer dan 2000 producten
  • Uitstekende service
  • 45 jaar ervaring
  • © 2021 - Dierenspeciaalzaak de Driesprong | Privacyverklaring

    Top